Logo

Het MN Logo 1

Het MN-logo is een speciaal getekend monogram van de letters MN. De lettervormen zijn zowel omhoog als omlaag doorgetrokken. De boog omhoog verbeeldt bescherming, de boog omlaag verbeeldt ondersteuning. En samen met de letters M en N wordt een kringloop verbeeld, de levensloop van onze klanten. Op donkere kleurvlakken of op foto’s kan het logo in wit worden geplaatst. Als er geen kleur wordt gebruikt, mag het logo zwart zijn. Plaats het logo bij voorkeur in de linkerbovenhoek van een pagina, scherm of kleurvlak.

Vrije ruimte rond het logo 2

Dit is de minimale ruimte die rond het logo moet worden vrijgehouden. Plaats binnen deze vrije ruimte geen andere vormen, kleurvlakken of teksten.

Deze vrije ruimte is ook de minimale afstand tussen het logo en de rand van het papier of het beeldscherm.

Referentiemaat (x) is de hoogte van de linkerstok van de letter N uit het logo.

Plaats het logo bij voorkeur in de linkerbovenhoek van een pagina, scherm of kleurvlak. Bekijk de inspiratievoorbeelden voor de juiste toepassing. Uitzonderingen hierop zijn correspondentiemiddelen en powerpointpresentaties. Dan staat het logo rechtsboven.

Gebruik van het logo

Het gebruik van het MN-logo wordt gemonitord, zodat inzichtelijk is waar onze bedrijfsnaam aan gekoppeld wordt. Ook bestaan er verschillende bestandstypen van ons logo, die voor diverse doeleinden geschikt zijn. Als je het MN-logo wilt gebruiken, neem dan contact op met de afdeling Corporate Communicatie.