Logo

Het MN Logo 1

Het MN logo is een speciaal getekend monogram van de letters MN. De linkerpoot van de M loopt van onderen door, de rechterpoot van de N loopt van boven door. Met de boog omhoog verbeelden we bescherming, met de boog omlaag onze ondersteuning. En samen met de letters M en N wordt een kringloop verbeeld. Het symboliseert de levensloop van onze klanten.

Meestal staat het logo in donkerblauw. Op donkere kleurvlakken of op foto’s kan het logo in wit worden geplaatst. Alléén als er geen kleur kan worden gebruikt, mag het logo zwart zijn.

De minimale maat van het logo op drukwerk is 5%: 4,7 mm hoog.

Vrije ruimte rond het logo 2

Dit is de minimale ruimte die rond het logo moet worden vrijgehouden. Plaats binnen deze vrije ruimte geen andere vormen, kleurvlakken of teksten.

Deze vrije ruimte is ook de minimale afstand tussen het logo en de rand van het papier of het beeldscherm.

Referentiemaat (x) is de hoogte van de linkerstok van de letter N uit het logo.

Plaats het logo bij voorkeur in de linkerbovenhoek van een pagina, scherm of kleurvlak. Bekijk de inspiratievoorbeelden voor de juiste toepassing. Uitzonderingen hierop zijn correspondentiemiddelen en powerpointpresentaties. Dan staat het logo rechtsboven.

Gebruik van het logo

Het gebruik van het MN logo wordt gemonitord, zodat het inzichtelijk is waar onze bedrijfsnaam aan gekoppeld wordt. Ook bestaan er verschillende bestandstypen van ons logo, welke voor diverse doeleinden geschikt zijn. Indien je het MN logo wilt gebruiken, neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie. Dit kan via mc@mn.nl